Mijn vader zei altijd dat ik ooit kok zou worden. Voor mij is het een droom die uitkomt om te werken in deze industrie! Ik hou van deze baan en ik voel de passie, en ik geniet van elke minuut van het! Ik ben de trotse eigenaar van een uitstekende keuken, een zeer goed gebouwde keuken met veel opslagruimte. Mijn keuken heeft het gevoel van een goed uitgerust huis, met alle benodigdheden die je zou verwachten. Als je ooit in mijn huis bent geweest, weet je dat mijn huis erg warm is en het is versierd met een heleboel geweldige dingen. Dat is een zeer goede zaak voor mijn bedrijf!

Ik werk bij de grootste Nederlandse foodretailer ter wereld - H&M. We werken met een groot aantal mensen in elk deel van ons bedrijf. We hebben ook een groot aantal medewerkers die deel uitmaken van ons verkoop- en serviceteam, in elke winkel, afdeling en winkel.

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik hou van het feit dat je gebruiken slechts een tegel en niet een heleboel verschillende, bijvoorbeeld met behulp van verschillende maten of vormen.

Een goede regel te hebben is dat als je 2 tegels van dezelfde grootte, gebruik ze, anders, gebruik maken van de tegel die je denkt dat het beste uitzien op het aanrecht. Je zou ook 3 tegels kunnen gebruiken om een grotere te maken. U bijvoorbeeld 5 kleinere tegels op de aanrechtblad gebruiken. Als u meer ruimte nodig hebt, gebruik dan meer tegels. Sommige mensen denken dat het heel eenvoudig is om slechts één tegel te gebruiken, dus ze maken er veel van. In mijn geval maak ik meestal 6 tegels omdat ik 5 werkbladen heb. Echter, je zou niet nodig dat veel of je misschien niet de volledige grootte van de tegel te gebruiken, dus als je alleen maar een heel klein stukje nodig, zou ik stel voor dat je een grotere.

Ik ben geboren in Nederland in 1991 en ik ben al vele jaren huisvrouw en keukenconsulent. Ik ben ook de auteur van The Dutch Kitchen, die een aantal prijzen heeft gewonnen in de Nederlandse media.

Wat mij het meest heeft verbaasd over het leven in Nederland is de openheid en de openheid van de keuken, vooral de Nederlandse keuken. Ik zie de Nederlandse keuken in een oud Nederlands huis uit de jaren '60 en zelfs een echtpaar uit de jaren '50. Ze zijn erg trots om te zeggen dat ze Nederlandse huisvrouwen zijn. Toen ik in 2005 in Nederland aankwam, was ik meteen gefascineerd door het feit dat de keuken in mijn eerste huis in Antwerpen een keuken uit de jaren '20 was. Ik was verrast toen ik begon te koken. Ik begon Nederlands te leren en na enkele maanden kon ik zelfs een paar maaltijden samenstellen voor een gezin van vijf met een Nederlandse vrouw.

Wat ik leuk vind

Mijn passie is het ontwerpen van de keuken werkbladen die passen bij onze behoeften. Voor meer informatie over mij en hoe u toetreden tot de keuken en keuken aanrecht gemeenschap klik hier. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën over hoe je de best uitziende keuken werkbladen te creëren. Als je een projectidee hebt, stuur me dan een bericht en ik neem je terug.

Als je van recepten houdt, zul je van mijn nieuwe kookboek houden. Het is nu uit en het is vol met heerlijke recepten voor elke gelegenheid. Klik hier om uw exemplaar te krijgen.

Deze maand zal ik het geven van een demonstratie van het gebruik van de "Tie-Up" methode. Het is een eenvoudige methode die ik heb aangepast aan een klassiek Nederlands kookboek genaamd The Golden Cookbook. Voor meer informatie over de "Tie-Up" Methode, zie mijn artikel "The Tie-Up Method".

Ik ben gevraagd door tal van klanten om te delen met u mijn tips en trucs over het gebruik van de Franse methode in uw keuken. U bent van harte welkom om ze hier te bekijken. Mijn vrouw en ik waren op bezoek bij een vriend en we bespraken haar liefde voor de Franse keuken.

Ik heb veel ervaring omdat ik verschillende keukens heb gebouwd in mijn leven, zowel in mijn huis als op het bedrijf. Mijn blog gaat over keuken werkbladen van de oude schooldagen. In mijn blog vindt u een aantal interessante info over keuken werkbladen, met inbegrip van de beste merken voor het type aanrecht waarmee u zal werken. U ook tegenkomen een aantal zeer nuttige tips. U vindt in deze blog veel artikelen over verschillende soorten werkbladen en hun sterke en zwakke punten, waaronder: keukenbalies, keukenkasten, houtwerk, vlek en vlek verwijderen, vlek bescherming, aanrecht onderhoud, aanrecht gereedschappen en accessoires, vloeren, en vloeren accessoires.

Waarom de website? Ik heb je steun nodig! Ik ben een freelance web developer die in Nederland woont. Ik hou ervan om te creëren, te coderen en te ontwikkelen. Ik begon mijn bedrijf in september 2010 om meer te kunnen focussen op webdevelopment, omdat ik niet graag betrokken ben bij de commerciële kant van de dingen.